Search

In Stock

Prosta Intense – 60 Kapsula

Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmetto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.

8.00

Afati për përdorim deri më: 30/04/2024 (SASI E LIMITUAR)

Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmeto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.

Përdorimi i tij rekomandohet kryesisht për meshkujt mbi 45 vjeç, për të mbështetur funksionimin e duhur të prostatës dhe sistemit urinar.
Ekstrakti i palmës Sabal mund të nxisë rrjedhjen normale të urinës dhe të ruajë shëndetin e prostatës.
Kapsula JutaVit Prosta Intense nuk përmban pluhurin e tharë dhe ekstraktin e frutit të sabapalmit, por ekstraktin e vajit të prodhuar nga ekstraktimi superkritik (CO2), i standardizuar në një minimum prej 85% acid yndyror.
Vaji i farës së kungullit në produkt nxirret nga farat e pastruara dhe të thara.
Shtypja e përbërësit aktiv kryhet duke përdorur shtypje të butë tradicionale me vida me temperaturë të ulët.
Gjatë procesit të presimit nuk përdoren aditivë.

Përdorimi i sygjeruar: Gëlltisni 1 kapsulë në ditë të plotë me ujë në mëngjes.

Paketimi: 60 kapsula

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël. Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar të konsumit ditor! Konsumimi i suplementit dietik nuk zëvendëson një dietë të ekuilibruar, të përzier dhe një mënyrë jetese të shëndetshme! Ruajtja: Në temperaturën e dhomës, e mbrojtur nga rrezet e diellit direkte, në një kuti të mbyllur.

Active ingredient:                    

In 1 capsule:

NRV %*
Szabal palm extract (extract produced  by supercritical, CO2 extraction, standardized to a minimum of 85% fatty acids)

320 mg

-**
Pumpkin seed oil (cold pressed)

280 mg

-**

Back to Top
Product has been added to your cart