Search

In Stock

Omega 3 125 ml

  • I pasur me acid yndyror Omega 3, DHA, i cili ruan funksionet njohëse (kujtesa, përqendrimi)
  • I pasur me vitamina A, C, D, E
  • Për eshtra dhe dhëmbë të fortë  dhe zhvillim të fëmijës

8.00

Afati i përdorimit deri më: 31/03/2024 (SASI E LIMITUAR)
E pasur DHA, esenciale për funksionimin e trurit
  • I pasur me acid yndyror Omega 3, DHA, i cili ruan funksionet njohëse (kujtesa, përqendrimi)
  • I pasur me vitamina A, C, D, E
  • Për eshtra dhe dhëmbë të fortëdhe zhvillim të fëmijës

Në një periudhë shkollore, kur aktiviteti intelektual është më intensiv, fëmija juaj duhet të qëndrojë veçanërisht i përqendruar.

I pasur me DHA, një acid yndyror omega-3 që rrjedh nga vaji i peshkut, PEDIAKID® Omega 3 ruan funksionin kognitiv (kujtesa, përqendrimi, shikimi, mësimi, etj.).

I shijshëm me koncentrat natyral të mjedrës, PEDIAKID® Omega 3 është ideal për përqendrim gjatë periudhës së shkollës.

Një risi ekskluzive: Nektari Agave

Më i butë dhe më i hollë se mjalti se perimet me sheqer të prodhuara në Meksikë përmbahen në të gjitha formulimet e shurupit PEDIAKID®. Përbëhet nga sheqerna natyralë, të parafinuar, duke i dhënë cilësi të veçanta ushqyese.

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët në fazën e parë të shkëputjes nga gjiri dhe lart. Shkundni para përdorimit.

  • Para moshës 5 vjeç: Merrni 5 ml në ditë, pas ngrënies.
  • Pas 5 vjetësh: Merrni 5 deri në 10 ml në ditë pas drekës dhe/ose darkës. (10 ml mund të merren me një herë gjatë natës nëse fëmija është duke ngrënë drekë në shkollë).

Trajtim 1-mujor, i rinovueshëm disa herë në vit nëse është e nevojshme. Mund të përdoret nga të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Efektet e dobishme mund të vërehen tek të rriturit që konsumojnë 250 mg DHA në ditë. Përdoret më së miri para datës së skadencës. Duhet të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 30 ditëve pas hapjes së parë.

nformations nutritionnelles moyennes 2 cuillères à café (10 ml)*
Fibres prébiotiques FibregumTM 1,8 g
Huile de poissons
Dont Omega 3
  Dont DHA
  Dont EPA
165 mg
  115 mg
  20 mg
Choline 71 mg
Vitamine C 40 mg (50% AR)
Vitamine E 6 mg (50% AR)
Vitamine A 400 μg (50% AR)
Vitamine D 2.5 μg (50% AR) 
Magnésium 0.2 mg (0,06% AR)
Phosphore 0.2 mg (0,02% AR)

Back to Top
Product has been added to your cart