Search

In Stock

Omega + DHA 60 Goma

  • Mbështet shëndetin e zemrës dhe trurit
  • Ofron një përzierje të ekuilibruar, me bazë bimore të acideve yndyrore
  • Mund të mbështesë lëkurën dhe indin lidhës të shëndetshëm
  • Çamçakëz vegjetarian dhe pa gluten me shije agrume

Original price was: 15.85€.Current price is: 7.80€.

AFATI I PËRDORIMIT 30/06/2024

Swanson Omega + DHA Gummies ofrojnë burime me bazë bimore të acideve yndyrore omega-3 që janë perfekte për ata që kërkojnë një opsion vegan dhe pa peshk.
Të krijuara nga vajra chia dhe algash të pasura me lëndë ushqyese, këto goma përtypëse, me shije japin 275 mg vaj total omega për porcion që përmban omega 3 6 9 plus DHA.
Këto acide yndyrore esenciale (EFA) janë thelbësore për shumë aspekte të mirëqenies. Ato janë veçanërisht të rëndësishme për shëndetin kardiovaskular, ku mbështesin shëndetin e qarkullimit të gjakut dhe ndihmojnë në ruajtjen e niveleve të kolesterolit dhe presionit të gjakut të shëndetshëm brenda kufijve normalë.
EFA - në veçanti DHA - janë gjithashtu të nevojshme për zhvillimin e trurit tek fëmijët dhe shëndetin e vazhdueshëm kognitiv tek të rriturit.
Acidet yndyrore omega gjithashtu mbështesin shëndetin e syve dhe shikimit, një pamje pozitive, lëkurë të ushqyer, shëndet të optimizuar metabolik, si dhe forcën e kockave dhe rehatinë e kyçeve.

Përshkrimi i Produktit:

  • Mbështet shëndetin e zemrës dhe trurit
  • Ofron një përzierje të ekuilibruar, me bazë bimore të acideve yndyrore
  • Mund të mbështesë lëkurën dhe indin lidhës të shëndetshëm
  • Çamçakëz vegjetarian dhe pa gluten me shije agrume

Paketimi: 60 Goma përtypëse

Përdorimi: të merren 3 goma përtypëse në ditë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni tre çamçakëz në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

3 Gummies % Daily Value
Calories 30
Total Carbohydrates 7 g 3%†
Total Sugars 4 g *
Includes 3 g Added Sugars 6%
Vitamin C (as ascorbic acid) 20 mg 22%
Sodium 20 mg 1%
Total Omega Oil [Chia and Algal (Schizochytrium sp.) Oils] 275 mg *
Providing Minimum:
Omega-3 (alpha linolenic acid) 130 mg *
Omega-6 (linoleic acid) 65 mg *
Omega-9 (oleic acid) 30 mg *
DHA (docosahexaenoic acid) 50 mg *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. *Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart