Search

In Stock

n-zimes Dairy 90 Kapsula

  • Formuluar posaçërisht për ata që kanë vështirësi në tretjen e produkteve të qumështit dhe intolerancës ndaj laktozës
  • Promovon aktivitet të shëndetshëm enzimatik në traktin gastrointestinal
  • Kombinon amilazën, lipazën, laktazën dhe proteazën në një përzierje të pronarit

11.00

Afati i përdorimit deri më: 30/04/2024

I formuluar posaçërisht për njerëzit që e kanë të vështirë tretjen e produkteve të qumështit, n-zimes Dairy kombinon kompleksin e enzimës CereCalase nga Deerland (dikur Kompania Kombëtare e Enzimave) me një përzierje të pronarit të laktazës, amilazës, proteazës dhe lipazës për të ndihmuar sistemin tuaj të trajtojë të gjitha ushqimet që ju i keni qejf.

Përshkrimi i Produktit

  • Formuluar posaçërisht për ata që kanë vështirësi në tretjen e produkteve të qumështit dhe intolerancës ndaj laktozës
  • Promovon aktivitet të shëndetshëm enzimatik në traktin gastrointestinal
  • Kombinon amilazën, lipazën, laktazën dhe proteazën

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale me ujë menjëherë para çdo vakti që mund të përmbajë produkte qumështi.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
n•zimes® Proprietary Enzyme Blend

97 mg
*
Lactase (4,000 ALU)

*
Amylase (2,400 DU)

*
Protease 4.5 (10,000 HUT)

*
Protease 3.0 (20 SAPU)

*
Peptidase (2,500 HUT)

*
Protease 6.0 (2,000 HUT)

*
Lipase (175 FIP)

*
CereCalase®

8 mg
*
Hemicellulase

*
Beta-glucanase

*
Phytase

*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart