Search

Out of stock

Melatonin 60 Goma

  • Hormoni natyral që ndihmon në rregullimin e ciklit gjumë-zgjim të trupit për të promovuar një orar normal të gjumit
  • Mbështet një gjumë të qetë dhe rigjenerues, i cili është çelësi për shëndetin dhe mirëqenien e përgjithshme
  • Ndihmon në ripërshtatjen nga jet lag dhe nuk krijon zakone

12.40

Melatonin është një hormon natyral që nxit trupin tuaj të flejë. Fatkeqësisht, prodhimi i melatoninës mund të ndërpritet nga shumë faktorë si mosha, ushqimi i jo i rregullt, puna me turne dhe udhëtimi. Shtimi i një suplementi melatonine në rutinën tuaj të gjumit mund t'ju ndihmojë t'ju ktheni në rrugën e duhur drejt një orari të shëndetshëm të gjumit. Ai gjithashtu vepron si një antioksidant, duke luftuar dëmtimin e radikalëve të lirë që lidhen me plakjen. Nivelet e duhura të melatoninës kanë qenë gjithashtu të lidhura me njohjen e shëndetshme dhe menaxhimin e stresit.

Swanson Melatonin Gummies ofron një mënyrë specifike për të provuar melatoninën në formë të gomave përtypëse, 5 mg për 2 goma me aromë të ëmbël luleshtrydhe. Melatonina është studiuar klinikisht - më së shpeshti në intervalet e dozave 1-5 mg në ditë - për potencialin e saj për të përmirësuar cilësinë dhe sasinë e gjumit, në mënyrë që të bini në gjumë më shpejt dhe të qëndroni në gjumë më gjatë.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni 2 goma gjysmë ore para gjumit. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma  përtypëse

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Meqenëse melatonina mund të shkaktojë përgjumje, mos vozitni ose përdorni pajisje të rënda pas marrjes. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. kanë një gjendje autoimune ose çrregullim depresiv, ose janë nën 16 vjeç. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke përjetuar vështirësi të gjata të gjumit, keni një gjendje mjekësore ose nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

2 Gummies % Daily Value
Calories  15
Total Carbohydrates 4 g 1%†
Total Sugars 3 g *
Includes 3 g Added Sugars

6%
Melatonin 5 mg *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart