Search

Out of stock

Kids Vision Support 60 Goma

  • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular·
  • Ndihmon në luftimin e lodhjes së syve·
  • Përfshin Lutemax 2020 të vlerësuar me luteinë dhe zeaxanthin nga ekstrakti i kumakit·
  • Fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 çamçakëz në ditë; fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë

11.55

Jeni të shqetësuar për efektet e kohës së tepërt të ekranit dixhital në sytë e fëmijës suaj? Swanson ofron një zgjidhje të dobishme për mbrojtjen nga drita e dëmshme blu e shkaktuar nga këto pajisje – Kids Vision Support Gummies.

Bëjini këto Gummies të shijshme Vision Support pjesë të vizionit të familjes suaj për një shëndet më të mirë të syve! Me Lutemax 2020, çdo porcion me dy çamçakëz përfshin 20 mg luteinë dhe 4 mg zeaxanthin duke ofruar mbrojtje të fuqishme karotenoide për përmirësimin e shëndetit makular dhe retinës. Këto goma të shijshme ofrojnë mbështetje antioksiduese për mbrojtjen kundër tendosjes së syve dhe lodhjes që lidhen me ekspozimin ndaj dritës blu nga ekranet dixhitale. Për më tepër, përbërësit aktivë në çdo gomë përtypëse janë studiuar klinikisht për efektet e tyre pozitive në shëndetin e trurit dhe gjumin e qetë.

Kids Vision Support kanë një aromë të shijshme natyrale të mangos. Fëmijët tuaj mund t’i shijojë ato çdo ditë me besim duke e ditur se ato janë bërë pa asnjë gluten, OMGJ ose përbërës sintetikë.

  • Ofron mbrojtje antioksiduese nga drita blu e pajisjes dixhitale për shëndetin makular·
  • Ndihmon në luftimin e lodhjes së syve·
  • Përfshin Lutemax 2020 të vlerësuar me luteinë dhe zeaxanthin nga ekstrakti i kumakit·
  • Fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 çamçakëz në ditë; fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, fëmijët e moshës 2-3 vjeç përtypin 1 gomë në ditë. Fëmijët e moshës 4 vjeç e lart përtypin 2 goma në ditë. Udhëzoni dhe mbikëqyrni fëmijën që të përtypë çamçakëz tërësisht përpara se të gëlltisë. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Jo për fëmijët nën 2 vjeç për shkak të rrezikut të mbytjes. Konsultohuni me pediatrin e fëmijës suaj përpara se t'i jepni fëmijës tuaj këtë ose ndonjë produkt. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar.

·

Back to Top
Product has been added to your cart