Search

In Stock

Kids Multivitamin 60 Goma

  • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
  • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
  • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
  • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart

6,00

AFATI I PËRDORIMIT: 31/05/2024

Me Swanson Kids Multivitamin mbështetni zhvillimin e fëmijëve tuaj. Goma përtypëse argëtuese dhe të shijshme me shije frutash ofrojnë mbështetje ushqyese për zhvillim të shëndetshëm. Ofron sasi të dobishme të vitaminës A për rritje dhe shikim të shëndetshëm, vitamina të grupit B për metabolizmin dhe zhvillim të shëndetshëm të qelizave, vitaminë C për të promovuar funksionin optimal të sistemit imunitar, vitaminë D për kocka të forta dhe vitaminë E për shëndetin e trurit.

Një multivitamin i cilësisë së lartë për fëmijët për të plotësuar nevojat ditore me vitamina dhe të ndihmojë që ata të rriten të fortë dhe të shëndetshëm.

  • Përmban 12 vitamina dhe minerale të rëndësishme për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm
  • Përmban vitamina A, B, C, D dhe E për mbështetje të plotë ushqyese
  • Shije të shijshme qershie, portokalli dhe luleshtrydhe
  • I përshtatshëm për fëmijët 4 vjeç e lart

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, për moshat 4 vjeç e lart përtypni dy çamçakëz në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Nuk është i destinuar për fëmijët nën 4 vjeç. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Back to Top
Product has been added to your cart