Search

Out of stock

Kalcium me Vitamin D & K

Një burim i jashtëzakonshëm i vleraveve ushqyese esenciale për mirëmbajtjen e kockave, Swanson TriCalcium me Vitaminat D & K. E krijuar për t’u dhënë kockave tuaja vlera ushqyese që u nevojiten për t’i mbajtur ato të shëndetshme dhe të forta. TriCalcium është një formulë unike që kombinon tre forma të kalciumit me mbështetjen sinergjike të vitaminave D dhe K.

7.70

Një burim i jashtëzakonshëm i vleraveve ushqyese esenciale për mirëmbajtjen e kockave, Swanson TriCalcium me Vitaminat D & K. E krijuar për t’u dhënë kockave tuaja vlera ushqyese që u nevojiten për t’i mbajtur ato të shëndetshme dhe të forta. TriCalcium është një formulë unike që kombinon tre forma të kalciumit me mbështetjen sinergjike të vitaminave D dhe K.

Çdo kapsulë përmban 350 mg kalcium nga hidroksidi i kalciumit, karbonat kalciumi dhe citrat kalciumi – plus 30 mcg vitaminë K dhe 3.3 mcg (133 IU) vitaminë D.

Paketimi: 100 Kapsula

Përdorimi: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy deri në tre herë në ditë me ujë. PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Përmban vitaminë K. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj nëse përdorni ilaçe për hollimin e gjakut ose nëse jeni shtatzënë ose gjidhënëse.

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart