Search

Out of stock

Horse Balm HOT – 500ml

Balsami i kalit është një xhel muskulor, qetësues për dhimbjet e muskujve dhe lëndimet.

5.00

Balsami i kalit është një xhel muskulor, qetësues për dhimbjet e muskujve dhe lëndimet

Përdoret në sipërfaqen e lëkurës së këmbëve, duarve, shpinës apo edhe ballit në rastet kur dëshirohet efekti ngrohës i arritur nga përbërësit.
Përdoret tek lëndimet e muskujve, dhimbjet e kyçeve dhe artriti.
Në kohët moderne, përveç këtyre përdorimeve, ngadalë por dukshëm u pranua në sportet dhe në arenën e fitnesit.

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës!

Paketimi: 500 ml

Back to Top
Product has been added to your cart