Search

In Stock

High Potency Ultimate Immune Defense

  • Një kombinim i formuluar nga ekspertët e përbërësve që mbështesin imunitetin
  • Ofron mbrojtje gjithëpërfshirëse të sistemit imunitar
  • Përmban 1000 mg vitaminë C dhe 5000 IU (125 mcg) vitaminë D

8.40

Swanson Ultimate Immune Defense, një kombinim 4-në-1 i përbërësve të besueshme që mbështesin shëndetin imunitar. Ultimate Immune Defense përmban kombinim potent të vitaminës C 1000 mg,  D3 5000 IU së bashku me Zink 15 mg dhe Elderberry 100 mg për të mbuluar të gjitha nevojat tuaja për shëndetin imunitar.

Vitamina C mbron nga radikalet e lira dhe mbështet funksionin e qelizave imune. Ndërsa mendohet më shpesh për mbështetjen e kockave të forta dhe të shëndetshme, vitamina D është një multifunksionale që gjithashtu forcon sistemin tuaj imunitar, kështu që ai është gati për të luftuar. Zinku – i dhënë këtu në formën picolinate të preferuar nga trupi – është kritik për zhvillimin dhe funksionin e qelizave që përbëjnë sistemin tuaj imunitar. I mbushur me antioksidantë dhe vitamina, eldereberry ka një histori të gjatë përdorimi tradicional në mbështetje të shëndetit imunitar. Së bashku ata ofrojnë mbështetje të fuqishme për shëndetin imunitar.

  • Një kombinim i formuluar nga ekspertët e përbërësve që mbështesin imunitetin.
  • Ofron mbrojtje gjithëpërfshirëse të sistemit imunitar.
  • Përmban 1000 mg vitaminë C dhe 5000 IU (125 mcg) vitaminë D.

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 60 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose nëse keni një gjendje mjekësore, veçanërisht hiperkalcemi ose çrregullime të veshkave. Ky produkt duhet të përdoret nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor për të monitoruar nivelet e vitaminës D në gjak. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk është menduar për përdorim nga fëmijët. Mbajeni larg fëmijëve. Mos e përdorni nëse vula është e thyer. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsules % Daily Value
Vitamin C (as ascorbic acid) 1,000 mg 1,111%
Vitamin D3 (as cholecalciferol) 125 mcg 625%
Zinc (from zinc picolinate) 15 mg 136%
Elderberry Extract (Sambucus nigra) (fruit) 100 mg

Back to Top
Product has been added to your cart