Search

In Stock

Gommes Vitamin D3

PEDIAKID Gommes Vitamin D3 për rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave.

7.70

Optimizon marrjen e vitamnës D

I pasur me vitaminë D3 me burim natyral (100% DV)

Zhvillimi dhe rezistenca

Formulë praktike dhe argëtuese  të shijshme

PEDIAKID® gommes vitamina D3 janë bërë me pektinë molle pa gluten, pa laktozë dhe nuk përmbajnë konservues ose ngjyrues artificialë dhe aromë.

Suplemente gome në formë ariu të pasura me vitaminë D3 me burim natyral.

Gomat PEDIAKID vitaminë D3 janë të pasura me vitaminë D3 (kolekalciferol) me burim natyral, duke marrë pjesë në një rritje dhe zhvillim të shëndetshëm të kockave. Vitamina D ruan gjithashtu funksionin e sistemit imunitar.

Pa laktozë - pa gluten nuk përmbajnë konservues ose aroma artificiale dhe ngjyrues. Formula praktike e krijuar posaçërisht për fëmijët.

Prodhuar me pektin molle – Aromë Natyrore e Luleshtrydhes.

Paketimi: 60 goma

Rekomandim për përdorim: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+.

Merrni 2 goma në ditë. I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Ruajeni në temperaturën e dhomës. Mbroni nga lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Përdoret më së miri para datës së skadencës.

Supplement facts:

2 gummies (4.6g)
Vitamin D 5 μg (100% DV)

Back to Top
Product has been added to your cart