Search

In Stock

Gommes Multivitamines

Për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale

14 Vitamina dhe minerale

22 ekstrakte frutash dhe perimesh

Multivitamin PEDIAKID ® gommes kombinon 14 vitamina dhe minerale me një ekstrakt të patentuar prej 22 frutash dhe perimesh duke u garantuar fëmijëve tuaj mikronutrientët e duhur. Të pasura me vitamina A, C, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, selen dhe zink, gomat PEDIAKID Multivitamin mbështesin funksionimin e duhur të sistemit imunitar, nervor dhe psikologjik. Kështu, ato reduktojnë lodhjen e fëmijëve. Formula gummy bears u krijua për të qenë praktike, qesharake dhe miqësore për fëmijët.

 

7.30

Për plotësimin e nevojave ditore me vitamina dhe minerale

14 Vitamina dhe minerale

22 ekstrakte frutash dhe perimesh

Formulë praktike, me një shije natyrale të shijshme

Multivitamin PEDIAKID ® gommes kombinon 14 vitamina dhe minerale me një ekstrakt të patentuar prej 22 frutash dhe perimesh duke u garantuar fëmijëve tuaj mikronutrientët e duhur. Të pasura me vitamina A, C, E, K, B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12, selen dhe zink, gomat PEDIAKID Multivitamin mbështesin funksionimin e duhur të sistemit imunitar, nervor dhe psikologjik. Kështu, ato reduktojnë lodhjen e fëmijëve. Formula gummy bears u krijua për të qenë praktike, qesharake dhe miqësore për fëmijët.

Prodhuar me pektin molle – Aromë natyrale qershie – Paketim me 60 gommy bears

Udhëzime: I përshtatshëm për fëmijët e moshës 3+.

Nga 3 deri në 6 vjeç: Merrni 1-3 gome në ditë.

Nga 7 deri në 12 vjeç: Merrni 4-6 gome në ditë.

I përshtatshëm për të rriturit e moshës 15+.

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve. Të mbrohet nga nxehtësia dhe lagështia. Të shoqërohet me një dietë të ekuilibruar dhe të shëndetshme. Këshillohet fuqimisht të mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Më e mira para datës së skadencës.

Supplement facts : 

1 gummy bear (2.3g)
Vitamin A  120 µg (15% DV) 
Vitamin C   12 mg (15% DV) 
Vitamin E  1,8 mg (15% DV) 
Vitamin K  11,2 µg (15% DV) 
Vitamin B1  0,17 mg (15% DV) 
Vitamin B2  0,2 mg (15% DV) 
Vitamin B3  2,4 mg (15% DV) 
Vitamin B5 0,9 mg (15% DV) 
Vitamin B6 0,2 mg (15% DV) 
Vitamin B8  7,5 µg (15% DV) 
Vitamin B9  30 µg (15% DV)  
Vitamin B12  0,37 µg (15% DV) 
Selenium 8,3 µg (15% DV) 
Zinc 1,5 mg (15% DV) 
Patented extract of 22 fruits and vegetables  5 mg 

 

 

 

Back to Top
Product has been added to your cart