Search

Out of stock

Fiber 60 Goma

  • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
  • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
  • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë

12.50

Merrni fibrat tuaja në mënyrën argëtuese dhe të shijshme me gomat Swanson Fiber! Çdo gomë përtypëse jep 5 g fibra me burim natyral për të ndihmuar në promovimin e një mikrobiome më të shëndetshme në traktin tuaj tretës. Një mikrobiom më i shëndetshëm mund të mbështesë jo vetëm rregullsinë e zorrëve, por gjithashtu mund të nxisë përmirësimin e shëndetit imunitar dhe funksionit kognitiv. Fibra gjithashtu punon për të forcuar shëndetin e zemrës duke mbështetur një përgjigje të shëndetshme të sheqerit në gjak dhe duke ndihmuar në ruajtjen e niveleve të lipideve në gjak që janë tashmë brenda kufijve normalë.

Me shije natyrale portokalli dhe kokrra të kuqe dhe ngjyra të lëngjeve të frutave, çdo Swanson Fiber Gummy është bërë duke përdorur vetëm përbërës pa gluten dhe jo OMGJ, pa përzierje të fshehura pronësore, në mënyrë që të mund të shijoni përfitimet me qetësi.

  • Promovon një mikrobiomë të shëndetshme të zorrëve për përmirësimin e rregullsisë së zorrëve;
  • Mbështet përgjigjen e shëndetshme të sheqerit në gjak me fibra të tretshme;
  • Ndihmon në ruajtjen e niveleve të shëndetshme të kolesterolit tashmë brenda kufijve normalë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni tre çamçakëz në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.Paketimi: 60 Goma

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni duke marrë ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

3 Gummies % Daily Value Age 4 & Over
Calories 20
Total Carbohydrates 8 g 3%†
Dietary Fiber 5 g 18%
Total Sugars 3 g *
Includes 2 g Added Sugars 4%
Chicory Root (Chicorium intybus) 5 g *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. *Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart