Search

In Stock

Lutein & Zeaxanthin 60 Goma

  • Provon shëndetin makular dhe retinës
  • Me burim natyral nga lulet e kumakit
  • bron kundër lodhjes dhe tendosjes së syve

Original price was: 12.50€.Current price is: 8.00€.

AFATI I PËRDORIMIT: 30/06/2024

Blue Light Protection Gummies nga Swanson mbrojtëse nga drita blu apo rrezatimi nga ekranet dixhitale ndaj të cilit jemi shumë të ekspozuar në kohët momderne.

Me Lutemax 2020, çdo porcion përfshin 20 mg luteinë dhe 4 mg Zeaxanthin duke ofruar mbrojtje të fuqishme karotenoidale për përmirësimin e shëndetit makular dhe retinës. Këto goma përtypëse të sjijshme ofrojnë mbështetje antioksiduese për mbrojtjen kundër tendosjes së syve dhe lodhjes që lidhen me ekspozimin ndaj dritës blu nga ekranet dixhitale.

  • Promovon shëndetin makular dhe retinës
  • Me burim natyral nga lulet e kumakit
  • Mbron kundër lodhjes dhe tendosjes së syve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni dy çamçakëz në ditë me ushqim dhe ujë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

Paketimi: 60 Goma

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 2 Gummies % Daily Value Age 4 & Over
Calories    25
Total Carbohydrates 6 g 2%†
Total Sugars 4 g *
Includes 4 g Added Sugars 8%
Sodium 15 mg 1%
Lutein [from Lutemax 2020 (marigold flower extract) (Tagetes erecta)] 20 mg *
Zeaxanthin [from Lutemax 2020 (marigold flower extract) (Tagetes erecta)] 4 mg *

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. *Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart