Search

Out of stock

Balance B-50 Complex

  • Promovon sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet prodhimin e neurotransmetuesve për një humor pozitiv
  • Mbron kundër varfërimit të lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stresi

8.90

Vitaminat B luajnë role të rëndësishëm në të gjithë trupin, nga shëndeti kardiovaskular dhe mendor deri te metabolizmi i energjisë. Swanson Balance B-50 jep fuqi të lartë të  gjithë kompleksit të vitaminës B për të siguruar performancë optimale ushqyese.

Përshkrimi i Produktit:

  • Promovon sistemin nervor, imunitetin dhe shëndetin kardiovaskular
  • Mbështet prodhimin e neurotransmetuesve për një humor pozitiv
  • Mbron kundër varfërimit të lëndëve ushqyese të shkaktuara nga stre

Përdorimi i sugjeruar: Si suplement dietik, merrni një kapsulë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Përmbajtja: Thiamin (vitamin B1) (from thiamin HCl) 50 mg, Riboflavin (vitamin B2), Niacinamide 50 mg NE, Vitamin B6 (from pyridoxine HCl) 50 mg, Folate 665 mcg DFE (400 mcg folic acid), Vitamin B12 (as cyanocobalamin) 50 mcg, Biotin 50 mcg, Pantothenic Acid (from d-calcium pantothenate) 50 mg, Choline (from choline bitartrate)50 mg, Inositol 50 mg, PABA (para-aminobenzoic acid) 50 mg.

Back to Top
Product has been added to your cart