Search

Out of stock

Balance B-200 Complex

Vitaminat B janë grup i vitaminave që së bashku quhen B kompleks. Përmbajnë vlera ushqyese të rëndësishme për shumë funksione në organizëm. Janë vitamina esenciale, kanë rol të rëndësishëm si për energji dhe metabolizëm, sistemin kardiovaskular, funksionimin e trurit dhe sistemin nervor, si dhe për gjendje të ndryshme shëndetsore.

8.50

Vitaminat B janë grup i vitaminave që së bashku quhen B kompleks. Përmbajnë vlera ushqyese të rëndësishme për shumë funksione në organizëm. Janë vitamina esenciale, kanë rol të rëndësishëm si për energji dhe metabolizëm, sistemin kardiovaskular, funksionimin e trurit dhe sistemin nervor, si dhe për gjendje të ndryshme shëndetsore.

Efektet Terapeutike:

  • Gjatë shtatzanisë dhe gjidhënies;
  • Për energji;
  • Funksionim të mirë të sistemit nervor;
  • Mbështet sistemin kardiovaskular;
  • Gjatë periudhave stresuese, redukton stresin dhe rritë disponimin;
  • Disa gjendje shëndetësore si alkoolizmi, anoreksia, personat me celiake, hypothyroidism, rastet me kancer, inflamacion të zorrëve, artriti rheumatoid etj;
  • Personat e moshuar;
  • Vegjetarian dhe vegan;
  • Në rast të mungesës së vitaminave B në organizëm.

Back to Top
Product has been added to your cart