Search

Out of stock

Lithium Orotate 5 mg 60 Kapsula

  • Mbështet disponimin e shëndetshëm, mirëqenien emocionale, sjelljen dhe kujtesën
  • Ofron mbrojtje antioksiduese
  • Mbështet aktivitetin e neurotransmetuesve

11.00

Litiumi është një element gjurmë i vlefshëm. Kripërat e litiumit janë përdorur për një sërë aplikimesh për shëndetin e njeriut që nga shekulli i 19-të.
Sot, orotati i litiumit me dozë të ulët është i disponueshëm si një shtesë diete.
Kjo formë e litiumit në Swanson Ultra Litium Orotate lidh jonet e litiumit me acidin orotik dhe ndryshon pak nga format e tjera si aspartati i litiumit.
Orotati i litiumit duhet të përdoret me kujdes nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kualifikuar shëndetësor.

  • Mbështet disponimin e shëndetshëm, mirëqenien emocionale, sjelljen dhe kujtesën
  • Ofron mbrojtje antioksiduese
  • Mbështet aktivitetin e neurotransmetuesve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Ky produkt duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrjen e një profesionisti të kujdesit shëndetësor. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë, ushqeni me gji ose merrni ndonjë medikament me recetë, veçanërisht ilaqet kundër depresionit ose MAOI.

Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Veggie Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Lithium (from lithium orotate)

5 mg
*

Back to Top
Product has been added to your cart