Search

Out of stock

Prostate Essentials 90 Kapsula

  • Qasje gjithëpërfshirëse ndaj shëndetit të prostatës
  • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
  • Përqendrimi 4:1 i gjethes së hithrës thumbuese

16.80

 

Kur përqendroheni në ruajtjen e shëndetit të mirë me kalimin e moshës, përqendrohuni në gjërat thelbësore. Për meshkujt e moshuar, gjëja kryesore është ushqimi i duhur i prostatës. Swanson Condition Specific Prostate Essentials kombinon lëndë ushqyese jetike dhe barishte mbështetëse, nga antioksidantët e synuar deri te barishtet e njohura evropiane, për mbështetje të plotë dietike.

Për një prostatë të shëndetshme. Përmban përbërës aktiv natyral esencial të cilët janë dëshmuar tradicionalisht për efikasitet, për një mbështetje gjithëpërfshirëse pë prostatën.

  • Qasje gjithëpërfshirëse ndaj shëndetit të prostatës
  • Promovon rrjedhjen dhe frekuencën e shëndetshme të traktit urinar
  • Përqendrimi 4:1 i gjethes së hithrës thumbuese

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë dy herë në ditë me ujë.

Paketimi: 90 Kapsula

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

 1 Capsule % Daily Value
Zinc (from zinc picolinate) 15 mg 136%
Saw Palmetto Berry Extract (Serenoa repens) (standardized to 45% fatty acids)89 mg *
Stinging Nettles 4:1 (Urtica dioica) (leaf) 120 mg *
Asian Ginseng Root (Panax ginseng) 50 mg *
Pumpkin Seed 4:1 (Cucurbita pepo) 40 mg *
Glycine 25 mg *
L-Alanine 25 mg *
L-Glutamic Acid 25 mg *
Beta-Sitosterol (from phytosterol concentrate from vegetable oils) 20 mg

Back to Top
Product has been added to your cart