Search

Out of stock

Prosta Intense – 60 Kapsula

Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmetto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.

12.65

Suplement dietik që përmban ekstrakt fruti saw palmeto dhe vaj të farës së kungullit me presion të ftohtë.

Përdorimi i tij rekomandohet kryesisht për meshkujt mbi 45 vjeç, për të mbështetur funksionimin e duhur të prostatës dhe sistemit urinar.
Ekstrakti i palmës Sabal mund të nxisë rrjedhjen normale të urinës dhe të ruajë shëndetin e prostatës.
Kapsula JutaVit Prosta Intense nuk përmban pluhurin e tharë dhe ekstraktin e frutit të sabapalmit, por ekstraktin e vajit të prodhuar nga ekstraktimi superkritik (CO2), i standardizuar në një minimum prej 85% acid yndyror.
Vaji i farës së kungullit në produkt nxirret nga farat e pastruara dhe të thara.
Shtypja e përbërësit aktiv kryhet duke përdorur shtypje të butë tradicionale me vida me temperaturë të ulët.
Gjatë procesit të presimit nuk përdoren aditivë.

Përdorimi i sygjeruar: Gëlltisni 1 kapsulë në ditë të plotë me ujë në mëngjes.

Paketimi: 60 kapsula

Paralajmërim: Mbajeni jashtë mundësive të fëmijëve të vegjël. Mos e tejkaloni sasinë e rekomanduar të konsumit ditor! Konsumimi i suplementit dietik nuk zëvendëson një dietë të ekuilibruar, të përzier dhe një mënyrë jetese të shëndetshme! Ruajtja: Në temperaturën e dhomës, e mbrojtur nga rrezet e diellit direkte, në një kuti të mbyllur.

Active ingredient:                    

In 1 capsule:

NRV %*
Szabal palm extract (extract produced  by supercritical, CO2 extraction, standardized to a minimum of 85% fatty acids)

320 mg

-**
Pumpkin seed oil (cold pressed)

280 mg

-**

Back to Top
Product has been added to your cart