Search

Out of stock

Niacin Flush Free 500 mg 120 caps

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular
  • Formuluar për të eliminuar efektet natyrale të skuqjes së niacinës
  • Nxit metabolizmin e karbohidrateve

18.90

Niacina Swanson Ultra Flush-Free eliminon efektin natyral të skuqjes së niacinës me një formë të veçantë të vitaminës B3 të njohur si heksanikotinat inositol. Ai jep të gjitha përfitimet kardiovaskulare të niacinës së zakonshme pa ndjesi të pakëndshme skuqjeje. Çdo kapsulë përmban 500 mg niacinë nga heksanikotinati inositol.

Përshkrim i produktit

  • Mbështet shëndetin kardiovaskular
  • Formuluar për të eliminuar efektet natyrale të skuqjes së niacinës
  • Nxit metabolizmin e karbohidrateve

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë tre herë në ditë me ushqim dhe ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore.

Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Inositol Hexanicotinate

500 mg
*

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart