Search

In Stock

Adult Multivitamin 60 Goma

  • Multivitaminë për përdorim të përditshëm
  • Përmban vitamina C dhe D3 për të mbështetur një mbrojtje të shëndetshme imune
  • Përfshinë vitamina B për të mbështetur metabolizmin e shëndetshëm dhe për të nxitur energjinë
  • Me shije portokalli, luleshtrydhe dhe qershie

14.70

Ndihmoni trupin tuaj në përmbushjen e qëllimeve tuaja të shëndetit dhe plotësoni çdo boshllëk dietik me një multivitaminë të cilësisë së lartë. Swanson Multivitamin Gummies për të rritur janë një mënyrë argëtuese dhe e shijshme për të shtuar vitamina të rëndësishme në rutinën tuaj të përditshme

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, përtypni dy goma në ditë. Përtypeni mirë përpara se të gëlltisni. Gummies mund të ngjiten së bashku, por kjo nuk ndikon në fuqinë, cilësinë ose efikasitetin e produktit.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, merrni ilaçe ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Supplement Facts

Serving Size 2 Gummies

Servings Per Container 30

Amount Per Serving % Daily Value
Calories

20
Total Carbohydrates

4 g
1%†
Total Sugars

3 g
*
Includes 3 g Added Sugars

6%
Vitamin A (as retinyl palmitate)

1,200 mcg RAE
133%
Vitamin C (as ascorbic acid)

60 mg
67%
Vitamin D3 (as cholecalciferol)

10 mcg
50%
Vitamin E (as dl-alpha-tocopheryl acetate)

18 mg
120%
Vitamin B6 (as pyridoxine HCI)

2 mg
118%
Folate

408 mcg DFE (240 mcg folic acid)
102%
Vitamin B12 (as cyanocobalamin)

8 mcg
333%
Biotin

150 mcg
500%
Pantothenic acid (as d-calcium pantothenate)

3 mg
60%
Sodium

15 mg
1%
Iodine (as potassium iodide)

80 mcg
53%
Zinc (as zinc citrate)

5 mg
45%

†Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet.

*Daily Value not established.

Back to Top
Product has been added to your cart