Search

Out of stock

Mini Cap Multi 30 Kapsula

  • Sigurim i vlerave ushqimore për të mbuluar nevojat tuaja ditore
  • Ofron 100% marrjen e rekomanduar ditore për 10 vitamina thelbësore
  • Mbështetni kockat tuaja, sistemin kardiovaskular dhe më shumë

5.00

Ne të gjithë kemi nevojë për një furnizim të mirë të vitaminave thelbësore çdo ditë për të ruajtur shëndetin dhe vitalitetin optimal. Për fat të keq, oraret e gjata shpesh mund të na lënë të shtyrë për kohën dhe të ngrënit “në fluturim”, ku komoditeti ia kalon të ushqyerit, duke na lënë të mungojnë shumë nga vitaminat që na nevojiten për të na mbajtur të shëndetshëm. Sado që të mundohemi, edhe ata që janë më të ndërgjegjshëm për shëndetin nga ne do të dështojnë herë pas here në marrjen e rekomanduar të vitaminës, veçanërisht për vitaminat C të tretshme në ujë dhe kompleksin B që nuk ruhen në trup dhe duhet të zëvendësohen çdo ditë.

Kjo është arsyeja pse, për shumicën prej nesh, marrja e një multivitamine cilësore ditore si një lloj “police sigurimi” ushqyese për të mbuluar boshllëqet në dietën tonë ka kuptim. Për këtë shërben Swanson Mini Cap Multi.Swanson Mini Cap Multi ndihmon për të siguruar që nevojat tuaja bazë ushqyese të plotësohen, edhe kur dieta juaj është më pak se ideale.

Ju merrni mbrojtjen antioksiduese të vitaminave C dhe E, mbështetjen e kockave të vitaminave D dhe K dhe mbështetjen energjike të sistemit kardiovaskular dhe të sistemit nervor qendror të vitaminave të kompleksit B në vetëm një kapsulë të vogël dhe të lehtë për t’u gëlltitur.

  • Sigurim i vlerave ushqimore për të mbuluar nevojat tuaja ditore
  • Ofron 100% marrjen e rekomanduar ditore për 10 vitamina thelbësore
  • Mbështetni kockat tuaja, sistemin kardiovaskular dhe më shumë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë vegjetale në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi: 30 Mini Kapsula

KUJDES: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje mjekësore ose jeni duke marrë ilaçe, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Back to Top
Product has been added to your cart