Search

Out of stock

Kalcium Forte – 60 Tableta

Suplement inovativ i Kalciumit, i formuluar për të vepruar në mënyrë sinergjike me veti të larta absorbuese.

6.30

Suplement inovativ i Kalciumit, i formuluar për të vepruar në mënyrë sinergjike, me veti të larta absorbuese, Kalcium, Vitamin K2 dhe Vitamin D3.
Kalciumi forcon dhe rritë densitetin e eshtrave, bën mineralizimin e dhëmbëve, Vitamina K2 e lidhë kalciumin në eshtra ndërsa Vitamina d3 rritë absorbimin e kalciumit.

Përmbajtja:

Kalcium (Citrat i kalciumit dhe karbonati kalciumit).......................... 600 mg
Vitaminë K2............................................................................................. 50μg
Vitaminë D3............................................................................................. 30µg

Dozimi: Të merret 2 herë nga 1 tabletë në ditë e shoqëruar me ujë.
Vërejtje: Mbajeni larg fëmijëve, mos e tejkaloni dozën e rekomanduar dhe konsumojeni si pjesë të një diete të shumëllojshme dhe të balancuar.

Paketimi: 30 tableta

Back to Top
Product has been added to your cart