Search

In Stock

Extra Strength Zinc Picolinate 60 Kapsula

Rrit aktivitetin antioksidant për mbështetje të fuqishme imunitare
Forma e preferuar për trupin tregohet se absorbohet më lehtë
Doza e fuqishme jep 50 mg pikolinat zinku
Një kapsulë, një herë në ditë

7.25

Jepini sistemit tuaj imunitar një rezervë serioze me Swanson Extra Strength Zinc Picolinate.
Duke dhënë një 50 mg të fuqishëm në çdo kapsulë me një shërbim të vetëm, kjo formë e zinkut e preferuar nga trupi absorbohet më lehtë brenda trupit dhe siguron ushqimin që ju nevojitet për një përgjigje të fortë imune.

Përshkrimi i Produktit

  • Rrit aktivitetin antioksidant për mbështetje të fuqishme imunitare
  • Forma e preferuar për trupin tregohet se absorbohet më lehtë
  • Doza e fuqishme jep 50 mg pikolinat zinku
  • Një kapsulë, një herë në ditë

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë në ditë me ushqim dhe ujë. Marrja e zinkut me stomakun bosh mund të shkaktojë shqetësime në stomak tek disa njerëz.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me ofruesin tuaj të kujdesit shëndetësor përpara përdorimit nëse jeni duke marrë ndonjë medikament me recetë ose keni një gjendje mjekësore. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar. Nuk rekomandohet për përdorim afatgjatë.

Supplement Facts

Serving Size 1 Capsule

Amount Per Serving % Daily Value
Zinc (from zinc picolinate)

50 mg
455%

Back to Top
Product has been added to your cart