Search

Out of stock

Catuaba Bark 465 mg 60 Kapsula

  • Energjizues i fuqishëm seksual i Amerikës së Jugut
  • Afrodiziak tradicional brazilian
  • Formula e lëvores së plotë me spektër të plotë
  • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit seksual

11.50

Catuaba Bark është përdorur për shekuj nga fiset vendase të Amerikës së Jugut. Tani, catuaba po fiton njohje në mbarë botën për përfitimet e saj shëndetësore për burrat dhe gratë. Këto kapsula të përshtatshme nga Swanson përmbajnë një 465 mg lëvore të pastër catuaba me spektër të plotë për të ndihmuar në promovimin e shëndetit seksual.

  • Energjizues i fuqishëm seksual i Amerikës së Jugut
  • Afrodiziak tradicional brazilian
  • Formula e lëvores së plotë me spektër të plotë
  • Ndihmon në mbështetjen e shëndetit seksual

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni një kapsulë një deri në dy herë në ditë me ujë.

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Mos e merrni këtë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë produkt nëse jeni duke marrë ndonjë medikament ose keni një gjendje mjekësore. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Back to Top
Product has been added to your cart