Search

Out of stock

Bone Essentials 120 Kapsula

  • Kombinon vitamina kyçe, minerale gjurmë, aminoacide thelbësore dhe më shumë për ushqim të plotë të kockave
  • Ndihmon në ruajtjen e kockave të forta dhe të shëndetshme
  • Përmban kompleksin e mikrobeve të sojës SoyLife për të siguruar izoflavone unike që ndihmojnë në mbështetjen e densitetit të kockave

15.40

Kockat e forta dhe të shëndetshme mbështeten mbi një pasuri të lëndëve ushqyese për të ruajtur integritetin, si citrati i kalciumit shumë i absorbueshëm, vitamina D, magnezi dhe të tjera. Swanson Condition Specific Bone Essentials kombinon këto minerale, vitamina esenciale e aminoacide thelbësore për ushqimin e plotë të kockave.
  • Kombinon vitamina kyçe, minerale gjurmë, aminoacide thelbësore dhe më shumë për ushqim të plotë të kockave
  • Ndihmon në ruajtjen e kockave të forta dhe të shëndetshme
  • Përmban kompleksin e mikrobeve të sojës SoyLife për të siguruar izoflavone unike që ndihmojnë në mbështetjen e densitetit të kockave

Përdorimi i sugjeruar: Si një shtesë diete, merrni dy kapsula vegjetale një deri në dy herë në ditë me ushqim dhe ujë.

Paketimi 120 Kapsula vegjetale

PARALAJMËRIM: Vetëm për të rriturit. Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj përpara se të përdorni këtë ose ndonjë produkt nëse jeni shtatzënë ose ushqeni me gji, keni një gjendje mjekësore ose jeni duke marrë medikamente, veçanërisht ilaçe për hollimin e gjakut. Mbajeni larg fëmijëve. Ruani në një vend të freskët dhe të thatë.

Paketimi 120 Kapsula vegjetale

Supplement Facts

2 Capsules % Daily Value
Vitamin D (as cholecalciferol)10 mcg 50%
Vitamin K  (from phylloquinone) 100 mcg 83%
Calcium (from calcium citrate) 200 mg 15%
Magnesium (from magnesium oxide) 174 mg 41%
Zinc (from zinc oxide) 15 mg 136%
Copper (from copper gluconate) 2 mg 222%
Manganese (from manganese gluconate) 3.6 mg 157%
SoyLife® Soy Germ Complex (2% soy isoflavones) 50 mg *
Silica (from horsetail herb) 5 mg *
Boron (from boron citrate/aspartate/glycinate) 3 mg

Back to Top
Product has been added to your cart